skip to Main Content

Backlinks kopen

Linkbuilding Partner is wereldwijd actief in 21 landen. Kies het land waar je beter vindbaar wilt worden, kies vervolgens het pakket en bepaal of je het eenmalig of vaker wilt afnemen. Als laatste vul je je keyword(s) in en laat je ons de doel url weten. Met die informatie kunnen wij voor je aan de slag. Binnen 14 dagen leveren wij de eerste linkjes aan je op en kun jij stijgingen van je keyword in de zoekmachine gaan zien. It’s so easy!

Waarom backlinks kopen?

Wanneer je een mooie website hebt, wil je deze natuurlijk het liefst aan de hele wereld laten zien. Daarvoor is het belangrijk dat je hoog in de zoekmachine staat. Wanneer jouw website ergens op pagina 10 staat dan zal deze niet bezocht worden. Maar hoe kom je nou hoog in Google terecht? Hiervoor zijn drie aspecten erg belangrijk. Allereerst is het belangrijk dat je site technisch perfect functioneert. Dat zorgt ervoor dat het makkelijker wordt voor de zoekmachine om hem te indexeren. Na de techniek is het belangrijk dat er waardevolle content op de pagina staat. Het liefst geoptimaliseerde pagina’s op basis van zoektermen.

Wanneer deze ‘basis’ staat gaat Google kijken naar de autoriteit van je website, oftewel het backlinkprofiel. Google plaatst een betrouwbare site hoger bij de zoekresultaten. Deze autoriteit vergaar je door backlinks te kopen die naar jouw site linken. Links naar je website maken zo’n 30% uit van het algoritme van Google en zijn dus enorm belangrijk! Het verdienen van externe links naar je site is erg tijdrovend en dus erg duur. Daardoor is de beste keuze om betrouwbare backlinks te kopen bij Linkbuilding Partner!

Wereldwijd backlinks kopen

Doordat Linkbuilding Partner wereldwijd actief is in 21 landen kun je kiezen in welk land je de vindbaarheid van jouw website wilt verbeteren. Linkbuilding Partner helpt al sinds 2012 vele grote domeinen met internationale SEO maatwerkcampagnes. Dit realiseren wij voor internet marketing bureaus, maar ook rechtstreeks voor eindklanten. Goed om te weten als je internationale backlinks wilt kopen: wij plaatsen altijd links met dezelfde domeinextensie als jouw website. Heb je bijvoorbeeld een domein dat eindigt op .be? Dan plaatsen wij backlinks vanuit een .be domein. Wij kiezen bewust niet voor algemene .com backlinks, dezelfde domeinextensie werkt namelijk een stuk beter!

Gratis analyse

Ben je benieuwd naar de huidige staat van het backlinkprofiel van jouw website en twijfel je erover om linkbuilding in te zetten? Schakel dan Linkbuilding Partner in voor een gratis linkbuilding analyse! Hierin maken we een analyse van je huidige linkprofiel, analyseren we de links van de concurrenten, maken we een analyse van de gekozen trefwoorden en geven we Off page SEO advies voor jouw domein. Aan de hand van deze analyse geven we een budgetvoorstel met toelichting. Interesse in een dergelijke linkbuilding analyse? Klik dan hier, vul je gegevens in en wij sturen je de analyse per mail op.