skip to Main Content

Linkbuilding uitbesteden aan de expert

Je beseft je maar al te goed dat een goede vindbaarheid belangrijk is. Maar je hebt geen tijd, zin of mankracht om hier voldoende mee bezig te zijn. Je bent zeker niet de enige! Zowel eindklanten als marketing bureaus willen om diverse redenen hun linkbuilding uitbesteden. Bij Linkbuilding Partner zijn we gespecialiseerd in de ondersteuning van linkbuilding activiteiten.

We leveren links voor heel veel landen

Check hieronder of wij links leveren voor jouw domein. Good to know: wij plaatsen alleen links met dezelfde domeinextensie (TLD) als jouw website heeft. Heb jij dus een domein dat eindigt op .de? Dan plaatsen wij ook backlinks vanuit een .de domein en geen algemene .com backlinks. Dat werkt namelijk een stuk beter!

Linkbuilding Partner helpt je verder

Een toppositie vergaren in Google vergt veel energie en heeft constante focus nodig. De eerste stappen zijn redelijke gemakkelijk gemaakt, maar zodra die positie op de eerste pagina bereikt is, zal er heel wat kennis nodig zijn om die grote concurrenten te verslaan. Jouw linkbuilding uitbesteden aan een specialist is daarom een verstandige keuze! Bij Linkbuilding Partner werken we graag full-service samen. Dit betekent dat we niet lukraak wat backlinks leveren, maar vanuit kennis samenwerken. We brengen eerst jouw linkprofiel in kaart, vergelijken je met jouw grootste concurrenten en geven een linkbuilding advies. We houden niet alleen rekening met de kwantiteit, maar meer nog met de kwaliteit en de verhoudingen in het linkprofiel. Geen eenvoudige klus, maar wel een hele belangrijke. Dit vormt namelijk de rode draad door de hele linkbuilding strategie. Als de strategie bepaald is én jij hiermee akkoord gaat, kunnen we van start! Iedere maand analyseren we jouw posities in Google opnieuw en maken we een nieuw linkbuilding voorstel die we met jou bespreken via mail. Iedere maand leveren we dus opnieuw maatwerk. En één ding is zeker: onze aanpak werkt! Al jarenlang halen wij voor bedrijven topposities in de zoekmachines.

Gratis analyse

"*" geeft vereiste velden aan

Jouw keyword(s)*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wereldwijd linkbuilding uitbesteden

Zeker als je in meerdere landen actief bent, vergt een effectieve linkbuilding strategie erg veel tijd. Bij Linkbuilding Partner kun je linkbuilding uitbesteden in bijna elke regio ter wereld. We werken met betrouwbare vaste partners, dus we kunnen erg snel schakelen en zowel kleine als grote volumes aan. Vlot samenwerken en gemakkelijk communiceren in het Nederlands over jouw internationale SEO activiteiten, wel zo handig!

Contact

Samenwerken met ons

Wil je linkbuilding uitbesteden aan Linkbuilding Partner? Dan ga je voor een transparante samenwerking. Ons businessmodel draait op het succes van onze klanten. Wanneer de vindbaarheid van onze klanten verbetert, betekent dat meer bezoekers en uiteindelijk meer omzet op desbetreffende trefwoorden en pagina’s. Een volgende stap is uitbreiden naar andere trefwoorden of zelfs regio’s of domeinen. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Dan maken we graag een kosteloze analyse. Op basis van jouw belangrijkste zoektermen kunnen we een duidelijk beeld schetsen wat er qua linkbuilding nodig is.

Contact