skip to Main Content

Linkbuilding service

Besteed je linkbuilding werkzaamheden uit aan Linkbuilding Partner. Met onze hulp behaal je topposities in zoekmachines. Wij verzorgen linkbuilding service in meer dan 20 landen, sinds 2012. En met succes! Wij hebben al honderden klanten geholpen om topposities te behalen. Van ZZP, tot MKB, international en marketingbureau. Ben jij de volgende?

We leveren links voor heel veel landen

Check hieronder of wij links leveren voor jouw domein. Good to know: wij plaatsen alleen links met dezelfde domeinextensie (TLD) als jouw website heeft. Heb jij dus een domein dat eindigt op .de? Dan plaatsen wij ook backlinks vanuit een .de domein en geen algemene .com backlinks. Dat werkt namelijk een stuk beter!

Linkbuilding analyse: gratis & vrijblijvend

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag dan onze gratis link analyse aan. Wij analyseren graag jouw domein, dat van je concurrentie en geven SEO advies. Zodat jij direct weet wat je kunt verwachten van onze linkbuilding service. Als jij akkoord gaat met ons SEO advies en budgetvoorstel, kunnen we aan de slag. Dan zorgen we ervoor dat jij structureel kwalitatief goede backlinks ontvangt. Vervolgens vlieg je naar de topposities in de zoekmachines.

Gratis analyse

"*" geeft vereiste velden aan

Jouw keyword(s)*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over onze linkbuilding service

Wij zorgen voor kwalitatief, structurele linkbuilding zodat jij in de top van de zoekmachines komt. Maar weinig marketingbureaus beheersen dit specialisme goed. Met trots kunnen wij zeggen dat wij hier echt goed in zijn. Wij hebben sinds 2012 al honderden klanten geholpen met onze linkbuilding service. En de resultaten zijn ongelooflijk. Wij geloven daarom echt in de kracht van linkbuilding. Of je nu met een 5 zoekwoorden beter wilt scoren met 100 zoekvolume per maand, of met tientallen zoekwoorden beter wilt scoren met honderdduizend zoekvolume per maand. Wij kunnen je altijd verder helpen!

Contact

Zo werkt onze linkbuilding service

Nadat het budgetvoorstel akkoord is, gaan wij van start! Lees hier welke acties je iedere maand van ons kunt verwachten:

 1. Maandelijks linkbuilding voorstel:
  Iedere maand maken wij een nieuw linkbuilding voorstel op basis van het door jou gekozen budget. Als we iedere maand dezelfde links in zouden zetten, zou dat erg onnatuurlijk zijn. Vandaar dat wij iedere maand opnieuw analyseren en een linkbuilding voorstel maken. Dit voorstel sturen we naar je op, samen met de rapportage van de resultaten die afgelopen maand behaalt zijn met linkbuilding. Deze resultaten en ons voorstel bespreken we per mail met je in begrijpelijke taal.
 2. Akkoord
  Na jouw akkoord op het voorstel sturen we de factuur naar je op. Is deze betaald? Dan gaan we de links inzetten!
 3. Links inzetten
  Wij zetten onze tekstschrijvers aan het werk om artikelen te schrijven met daarin de door jou opgegeven zoekwoorden. Wij controleren natuurlijk alle links, zodat wij 100% zeker weten dat deze goed zijn. De artikelen met links plaatsen wij verspreid over de maand online, zodat deze op een natuurlijke wijze live komen.
 4. Rapportage geplaatste links
  Zijn alle links geplaatst? Dan sturen we een overzicht met alle geplaatste links naar je op. Vervolgens beginnen we weer bij stap 1. Zodat wij iedere maand dit proces herhalen en iedere maand weer nieuwe links inzetten.