skip to Main Content

Internationale linkbuilding

Bij Linkbuilding Partner ben je aan het juiste adres voor het verkrijgen van backlinks wereldwijd! Wij leveren links voor 18 landen. Heb jij meerdere websites in verschillende landen of meerdere subdomeinen? Wij helpen je graag als internationale linkbuilding partner! Ook als je 1 website hebt met 1 taalvariant, kun je natuurlijk bij ons terecht. Wij werken met 1 aanspreekpunt voor jouw internationale linkbuilding. Wel zo handig!

We leveren links voor heel veel landen

Check hieronder of wij links leveren voor jouw domein. Good to know: wij plaatsen alleen links met dezelfde domeinextensie (TLD) als jouw website heeft. Heb jij dus een domein dat eindigt op .de? Dan plaatsen wij ook backlinks vanuit een .de domein en geen algemene .com backlinks. Dat werkt namelijk een stuk beter!

Vraag een gratis analyse aan

Ben jij benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag onze gratis link analyse aan! Onze experts analyseren jouw linkprofiel, het linkprofiel van jouw concurrenten, de door jou opgegeven zoekwoorden en geven aan wat wij voor jou kunnen betekenen met internationale linkbuilding. Je ontvangt direct een advies van het maandelijks in te zetten budget. De analyse is 100% maatwerk. Heb je vooraf vragen? Neem dan eerst contact met ons op.

Gratis analyse

"*" geeft vereiste velden aan

Jouw keyword(s)*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het resultaat van internationale linkbuilding

Met kwalitatieve linkbuilding stijgt jouw website posities in Google. Daar helpen wij graag bij. Dankzij de backlinks die wij op andere websites plaatsen richting jouw website, verkrijgt jouw website extra verwijzingen en autoriteit. Daardoor wordt jouw website als `belangrijk gezien´ door Google. De beloning? Een hogere positie in de zoekmachine!

Contact

Onze aanpak

Nadat wij een uitgebreide analyse hebben gemaakt, horen wij graag hoe jij tegen ons voorstel aankijkt. Moet er nog iets aangepast worden? Of kunnen we starten?

We starten de samenwerking pas als alles duidelijk en 100% goed is. Wij houden van open en eerlijke communicatie. Natuurlijk kunnen we vervolgens haast niet wachten om van start te gaan. Wij weten namelijk dat linkbuilding écht helpt. En wij helpen je graag om betere resultaten te behalen.

Iedere maand nemen wij contact met je op om de internationale linkbuilding activiteiten (het linkbuilding voorstel) van de komende maand te bespreken. Daarbij sturen wij natuurlijk ook een rapportage met de resultaten van afgelopen maand. Zo kun jij op de voet de vooruitgang in posities volgen. Na jouw akkoord op het linkbuilding voorstel van komende maand, gaan we voor jou aan de slag met het inzetten van de links. Binnen 3 weken zijn alle links en teksten geplaatst. Uiteraard ontvang je van ons dan direct een rapportage met de geplaatste links. Dan zie je op welke domeinen links zijn geplaatst en welke teksten we voor jou hebben geschreven. Vervolgens begint het maandelijks proces weer opnieuw. And so it goes on, and on… and on. Met topresultaten als gevolg!