skip to Main Content

Internationale SEO strategie

Werken met een Nederlandse partner op internationaal SEO niveau? Wij zijn sinds 2012 leverancier van maatwerk in Off Page SEO en linkbuilding strategieën aan vele internet marketing bureaus.

Gespecialiseerd in diepteanalyse

We zijn gespecialiseerd in diepteanalyses, disavow trajecten en internationale linkbuilding trajecten. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd volgens de efficiëntste en meest recente technieken om wereldwijd online vindbaar te worden. Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op!

Contact

We leveren links voor onderstaande landen

Check hieronder of wij links leveren voor jouw domein(en). Good to know: wij plaatsen links met dezelfde domeinextensie als jouw website heeft. Heb jij dus een domein dat eindigd op .de? Dan plaatsen wij ook backlinks vanuit een .de domein en geen algemene .com backlinks. Dat is namelijk een stuk beter!

Gescreende partners en doordachte strategieën

Waarom internationale SEO door Linkbuilding Partner? Linkbuilding Partner helpt sinds 2012 vele grote domeinen met internationale SEO maatwerkcampagnes. Dit doen we via partners, te weten: internet marketing bureaus, maar ook rechtstreeks voor eindklanten. Heb je een website of webshop en SEO specialisten in dienst, maar geen internet marketing partner? Ook dan helpen we je graag verder! Linkbuilding Partner maakt altijd maatwerkanalyses, of het nou over nationale of internationale SEO strategieën gaat.

Niets is standaard als we praten over linkbuilding dus pakketten hebben we niet. Kies je voor een samenwerking dan werken we uitsluitend met ons eigen netwerk of samen met gescreende partners. Met deze partners hebben we jarenlange samenwerkingen lopen met hoogwaardig resultaat. Denk nooit te licht over linkbuilding en koop niet zomaar op goed geluk backlinks in. Alles valt of staat met de juiste verhoudingen in het linkprofiel.

Voorafgaand aan een samenwerking maken we daarom altijd een analyse op basis van je focus trefwoorden en we vergelijken jouw domein met dat van de grootste concurrenten. We kunnen zo een erg nauwkeurige inschatting maken van de vervolgstappen die nodig zijn om topposities te behalen én te behouden. Deze analyse voeren we kosteloos uit en loopt als rode draad door heel de international SEO strategie.

Een samenwerking inzake internationale SEO met Linkbuilding Partner levert een langdurige, betrouwbare samenwerking op waar resultaat op een nette wijze geleverd wordt. Vul hieronder je gegevens in en je hoort snel van ons!