skip to Main Content

Internationale links kopen

Wil jij graag links kopen zodat je hogere posities krijgt in Google? Bij Linkbuilding Partner ben je aan het juiste adres! Wij leveren links van allerlei soorten kwaliteit en prijsklassen, wereldwijd. Sinds 2012 leveren wij maatwerk Off Page SEO aan vele bedrijven en marketing bureaus.

We leveren links voor heel veel landen

Check hieronder of wij links leveren voor jouw domein. Good to know: wij plaatsen alleen links met dezelfde domeinextensie (TLD) als jouw website heeft. Heb jij dus een domein dat eindigt op .de? Dan plaatsen wij ook backlinks vanuit een .de domein en geen algemene .com backlinks. Dat werkt namelijk een stuk beter!

De reden waarom links kopen werkt voor topposities

Links kopen en vervolgens topposities halen in Google. Heh? Hoe werkt dat precies? Wij leggen het graag aan je uit. Google let in grote lijnen op 3 dingen om jouw positie in Google te bepalen: techniek, content en autoriteit. Dat laatste onderdeel: autoriteit, bereik je met verwijzingen richting jouw website. Als veel goede websites namelijk naar een bepaalde pagina van jouw website verwijzen, ziet Google jouw pagina als een belangrijke pagina. Want als veel websites naar jouw pagina verwijzen, zal daar vast wel interessante en nuttige content staan. De beloning? hogere posities in Google. Die verwijzingen zijn gewoon links. En deze links kun je ook kopen! Wij hebben een groot aantal relevante domeinen wereldwijd waarop wij graag links plaatsen richting jouw website. Links kopen is dus de oplossing als je jouw website hoger in Google wilt krijgen. Het werkt namelijk écht. Daarom helpen wij al jarenlang onze klanten met linkbuilding. Wil jij dit graag met eigen ogen zien? Bij Linkbuilding Partner kun je als test ook bijv. voor een klein aantal zoekwoorden voor 1 of 3 maanden starten met linkbuilding. Als de resultaten bevallen, en als jij ziet dat linkbuilding écht werkt, breiden we de werkzaamheden uit.

Onze werkwijze

Wil jij links kopen? Je leest hier hoe wij dat stap-voor-stap voor jou aanpakken. Stap 3 en 4 herhalen zich iedere maand.

Gratis analyse

We starten met een gratis analyse van jouw linkprofiel, dat van concurrenten en geven een eerlijk advies over wat wij aanraden qua linkbuilding activiteiten en budget.

Alles bespreken we met jou. Je wensen, keyword keuze en budget. Is het realistisch en haalbaar binnen dit budget? Is alles correct en hebben we een overeenstemming dan kan de samenwerking beginnen!

Aan de slag

Nadat de offerte en onze aanpak ook 100% naar wens zijn voor jou, gaan wij van start!

Voorstel + rapportage

Iedere maand nemen wij contact met je op om de voortgang te bespreken. Je ontvangt van ons een rapportage met de stijgingen en soms ook dalingen in posities. Op basis van deze rapportage bepalen wij de strategie voor de komende maand per zoekwoord. Dit voorstel en onze toelichting ontvang je per mail. Pas na jouw akkoord gaan we de links inzetten.