skip to Main Content

Werkwijze Linkbuilding Partner

Linkbuilding Partner biedt diverse oplossingen. Je kunt ons aan het werk zetten en een maatwerkadvies ontvangen. Weet je wat je wilt? Kies dan voor één van onze pakketten en bestel deze online. Onze samenwerkingen kunnen eenmalige trajecten of doorlopende trajecten zijn. Wij adviseren het laatste maar de keuze is aan jou. Heb je vragen over samenwerken? Neem dan contact met ons op!

Eerst onderzoek

Het begint met een kosteloos strategisch plan van aanpak! Dat doen wij op basis van informatie en een goede analyse. We brengen jouw Off Page SEO kwaliteit en je concurrentie in kaart. Indien er aantoonbare verbeterpunten zijn, worden deze met je overlegd. Met dit gedegen onderzoek brengen we exact in kaart wat er verricht moet worden om je beter te maken dan je concurrenten.

Alles bespreken we met jou. Je wensen, keyword keuze en budget. Is het realistisch en haalbaar binnen dit budget? Is alles correct en hebben we een overeenstemming dan kan de samenwerking beginnen!

Aangenomen werk

Als je akkoord bent met ons voorstel rollen we het plan uit. Vaak op maandelijkse basis met een looptijd van 3 tot 6 maanden. We werken met een drietrapsmodel:

  • Van buiten top tien in top tien
  • Van top tien naar top 5 of top 3
  • Onderhoud van de behaalde positie

Als je de strategie volgt is het “aangenomen werk”. Dat wil zeggen dat wij het afgesproken resultaat voor jou behalen! Maandelijks krijg je updates toegestuurd van de werkzaamheden en de resultaten. Alles geheel transparant!

Je koopt per stuk, zonder contract

Omdat we zelf de “stenen” hebben, bouwen we en rekenen we af per steen!

We werken niet met contracten, maar we presteren, zodat je een tevreden partner blijft! Een samenwerking met Linkbuilding Partner staat voor samenwerken op basis van vertrouwen en resultaatgericht werken.

Kortom, samen resultaat behalen zonder elkaar te wurgen met contracten, fijn gevoel toch?

Snelle levertijden, met rapportage

Wij leveren onze werkzaamheden binnen 3 weken op!

Vervolgens houden we dagelijks de resultaten bij en ontvang je iedere maand een overzichtelijke rapportage met alle ontwikkelingen. Linkbuilding werkt On Page mits alles op orde is. Dit zullen we continue blijven monitoren.

Met onze jarenlange ervaring hebben we met deze werkwijze al voor honderden websites succes gerealiseerd!