skip to Main Content

Gratis linkbuilding analyse

Gratis en vrijblijvend een linkbuilding analyse laten maken? Schakel Linkbuilding Partner in! Vul je gegevens in en wij sturen je de analyse per mail op. Dit kun je verwachten:

  • Analyse van je huidige linkprofiel
  • Analyse van de gekozen trefwoorden
  • Concurrenten link analyse
  • Off page SEO advies voor jouw domein
  • Budgetvoorstel met toelichting

Expert in linkbuilding

Kwalitatief, structurele linkbuilding is een specialisme is dat maar weinig marketingbureaus goed beheersen. Wij kunnen met trots zeggen dat wij hier echt goed in zijn. Sinds 2012 helpen wij onze klanten om in de top van Google te komen. Wij hebben honderden klanten en domeinen geholpen. Van ZZP’ers, tot MKB bedrijven en internationals. Wij leveren links wereldwijd. Wil jij ook in de top van Google komen? Vraag dan onze linkbuilding analyse aan. Start een samenwerking en bereid je voor op topresultaten!

Wat staat in een linkbuilding analyse?

Nadat je jouw gegevens hierboven hebt ingevuld, ontvang je van ons een link analyse in je mail. 100% persoonlijk en speciaal voor jou gemaakt. Kopieer en plakwerk zit er niet bij. Ieder domein en linkprofiel zijn anders en verdienen en nieuwe analyse. Dit analyseren wij:

Linkprofiel van jouw domein

Hoeveel links ontvangt jouw domein maandelijks op dit moment? Wat is de kwaliteit van de links? Ontvangt de homepagina voldoende links in verhouding tot andere pagina’s? Is het een natuurlijk linkprofiel, of juist commercieel? Dit en nog veel meer factoren onderzoeken wij. Zo weten wij hoe de basis van jouw linkprofiel op dit moment is. Zowel op domeinniveau als op URL-niveau kijken we naar jouw website. Als we namelijk weten hoe jouw linkprofiel eruit ziet, kunnen we het vergelijken met dat van concurrenten.

Concurrenten

Welke sites scoren er nu boven jouw website in Google? En wat doen zij qua linkbuilding? Kun jij hen verslaan? En hoe?

Door een linkbuilding analyse van jouw concurrenten kunnen we zien hoe jij hen op basis van linkbuilding kunt inhalen. Wij kunnen hierdoor zien hoeveel kwantiteit of kwaliteit wij in dienen te zetten voor jouw domein.

Trefwoorden

Is het haalbaar om op de door jouw gestuurde zoekwoorden concurrenten te verslaan? Soms is het niet realistisch om met bepaalde zoekwoorden snel in de top 10 te staan.

Wij attenderen je hier van het begin af aan op. Zo kunnen we samen een set aan zoekwoorden samenstellen waar potentie op zit.

Deze adviezen vind je terug in de analyse:

On page SEO advies

Wij geven advies over je On Page SEO kwaliteit. Dit is namelijk het fundament van linkbuilding. Is je On Page SEO kwaliteit nog niet goed dan is het niet zinvol om te starten met linkbuilden.

Off page SEO advies

Wij geven advies welke type links en hoeveel links wij voor jouw domein adviseren om iedere maand in te zetten. Allemaal gebaseerd op de linkbuilding analyse uiteraard.

Budgetvoorstel

Als onderdeel van de analyse ontvang je van ons een maatwerkvoorstel. Dit is altijd onderdeel van het plan van aanpak en de linkbuilding strategie. We adviseren om iedere maand een deel van je budget aan te wenden.

De link analyse heb ik, wat nu?

Top! Je hebt de link analyse ontvangen. Maar wat nu? Onze linkbuilding analyse bevat ook een advies. Wij horen graag of je met ons advies meegaat of juist bepaalde dingen anders wilt zien. Is bijvoorbeeld het genoemde budget te hoog? Laat het ons weten! Wellicht kunnen we dan batchgewijs aan de slag met jouw zoekwoorden. Heb je juist meer budget dan wij voorstellen? Dat is ook goed om te weten, vaak kunnen we dan extra snel resultaten behalen. Of we voegen nog wat zoekwoorden toe met een hoger zoekvolume. Resultaat is ons doel, de weg ernaartoe is volledig op maat gemaakt.