skip to Main Content

Zonder linkbuilding strategie geen optimaal resultaat

U wilt uw vindbaarheid verbeteren in de zoekmachine? Iedere website is uniek en heeft dus een eigen aanpak nodig. Bij Linkbuilding Partner werken we daarom áltijd op basis van een linkbuilding strategie op maat! We maken een kosteloze analyse op basis van uw belangrijkste zoektermen, zodat we een duidelijk beeld kunnen schetsen wat er qua linkbuilding nodig is.

We leveren links voor heel veel landen

Check hieronder of wij links leveren voor jouw domein. Good to know: wij plaatsen alleen links met dezelfde domeinextensie (TLD) als jouw website heeft. Heb jij dus een domein dat eindigt op .de? Dan plaatsen wij ook backlinks vanuit een .de domein en geen algemene .com backlinks. Dat werkt namelijk een stuk beter!

Kosteloze linkbuilding strategie

Wilt u betere posities in Google, dan zorgt u er natuurlijk eerst voor dat u alle On Page SEO checkboxes af kunt vinken. Geen rocketscience, maar wel belangrijk! Eigenlijk begint daarna pas het echte werk: Off Page SEO. Wij helpen u graag om een zo schoon en sterk mogelijk linkprofiel op te bouwen. Dit doen we door uw bestaande linkprofiel op te schonen, ook wel ‘disavowen’, mocht dat nodig zijn. Daarnaast is het natuurlijk belangrijk dat u een natuurlijke aanwas van sterke backlinks ontvangt. Hier gaan erg veel regeltjes mee gemoeid qua aantallen, kwaliteit en zelfs verhoudingen. Geen eenvoudige materie dus! Wij hebben er gelukkig al jarenlang ervaring mee en maken graag een linkbuilding strategie op maat. Geheel kosteloos!

Gratis analyse

"*" geeft vereiste velden aan

Jouw keyword(s)*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Linkbuilding Partner helpt u wereldwijd

Naast linkbuilding in Nederland, hebben we jarenlange ervaring met het vindbaar maken van websites over heel de wereld. Dit doen we rechtstreeks voor eindklanten, maar ook voor veel internet marketing bureaus die hun linkbuilding activiteiten uit willen besteden aan een specialist die hier continu mee bezig is. We meten de veranderingen in posities en stellen hier telkens de linkbuilding strategie op bij. Geen vaste pakketten, maar een partnerschap waarbij we telkens blijven adviseren en het afgesproken budget keer op keer zo efficiënt mogelijk inzetten. Dit is belangrijk, want uw concurrenten doen ook niet ieder moment hetzelfde. Om een top positie te behalen of te behouden is het belangrijk om altijd een paar stappen vooruit te lopen en hier op tijd op in te spelen.

Contact

Geen contracten, abonnementen of pakketten

Bij Linkbuilding Partner staan we voor transparantie. We werken zonder abonnementen, contracten of vaste pakketten. ‘Wat is dan jullie businessmodel?’ horen we u denken. Het succes van onze klanten! We bekijken samen welke zoektermen belangrijk zijn voor u, maar ook haalbaar qua budget. Daarop baseren we onze linkbuilding strategie en bouwen we telkens verder richting bredere en hoger concurrerende trefwoorden. Een volgende stap kan ook zijn om de focus te verbreden over het domein, of zelfs uit te breiden naar een volgend land. Wij willen samen met u winnen!